2.9.2017 @ KUKKO

 Tule taistelemaan änäri-mestaruudesta ja voita mainetta, kunniaa ja palkintoja!

NHL -turnaus pelataan Ravintola Saint Kukossa lauantaina 2.9. Osallistumismaksu on 5 € (Kavala esports:n jäseniltä 3 €).  Turnaus pelataan joko 16 tai 24 pelaajalla, riippuen ilmoittautuneiden määrästä. Pelit alkavat lohkovaiheella, josta jokainen lohkonsa voittaja etenee jatkopeleihin. Turnauksen kaksi parasta pelaajaa palkitaan tuotepalkinnoilla.  NHL-turnaus pelataan Playstation 4 -konsolilla. 

NHL-turnauksen yhteydessä voit myös seurata Dreamhack Masters Open turnausta suoraan Malmösta. Huom! Tapahtuma on K18.

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

 

TURNAUS ON PÄÄTTYNYT

Jos et pääse paikalle seuraamaan pelejä, voit seurata turnauksen etenemistä Toornaments:sta:

Toornaments info ja Toornaments TV


 

Q&A

 

1. Ilmoittautuminen ja maksu

Kuinka ilmoittaudun? Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet ilmoittautumismaksun maksamista varten. Huomioithan, että ohjeet lähetetään manuaalisesti, joten viive viestin saamiseen voi olla jopa 24h. 

Montako osallistujaa? Max 32. Turnaus pelataan joko 16, 24, tai 32 pelaajalla riippuen ilmoittautuneiden määrästä. Jos ilmoittautuneita ei tule tasa määrää, osallistumismaksu palautetaan pois jääville pelaajille.

Entä jos on yli 32? Ajallisista resursseista johtuen, tätä turnausta ei ole mahdollista järjestää yli 32 pelaajalla. Voi olla mahdollista, että jokin pelaaja ei saavu paikalle hänen peli vuorollaan (lohkovaihe), tuolloin on mahdollista ottaa korvaava pelaaja paikanpäältä hintaan 5e.

Mistä näkee ilmoittautuneiden määrän? Ilmoittautuneiden määrä päivitettään www.kavala.fi/nhl sitä mukaa, kun ilmottautumisia tulee. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova vasta maksun jälkeen.

En pääse paikalle vielä kello 14 vaan vasta 17. Voinko silti osallistua? Lohkovaiheessa eri lohkot pelaavat pelit peräkkäin. Lohkot pelataan järjestyksessä AB, CD, EF ja GH. Yhden lohkoparin kesto on noin 1,5h. Mikäli et pääse paikalle kello 14, ilmoita tästä events@kavala.fi niin siirrämme sinut myöhäisemmälle lohkolle. Pelaajien lohkot arvotaan lauantaina 26.8.

Mikäli pelaaja ei ole paikalla hänen pelinsä aloitusajankohtana, arvostellaan kyseinen peli luovutusvoitoksi.

2. Pelaaminen ja säännöt

Streamataanko pelejä? Ei

Millä säännöillä peli pelataan? Turnauksen säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Millä joukkueella peli pelataan?  Pelaaja ilmoittaa 2 haluamaansa joukkuetta ilmoittautumisen yhteydessä. Pelissä pelaaja, joka on ilmoittautunut turnaukseen aiemmin, saa valita oman pelattavan joukkueensa ensin. Ottelussa ei voi olla samaa joukkuetta vastakkain.

Miten lohkovaihe toimii? Osallistujat jaetaan 4 hengen lohkoihin. Lohkoissa jokainen pelaa kerran jokaista muuta pelaajaa vastaan (3 peliä). Pelaaja saa jokaisesta voitetusta pelistä 3 pistettä. Jatkoajalle mentäessä molemmat pelaajat saavat +1 pistettä ja jatkoajan voittaja lisäksi +1 pistettä. Lohkon voittaa pelaaja, jolla on eniten pisteitä. Pisteiden mennessä tasan, ratkaisee maaliero. Lohkojen voittajat siirtyvät pudotuspeli vaiheeseen.

3. Muuta

En ole täysi-ikäinen, mutta haluaisin osallistua turnaukseen. Ikävä kyllä turnaus järjestetään baarissa, joten turnaukseen osallistuminen vaatii vähintään 18 vuoden ikää.

Paljonko turnauksen seuraaminen maksaa? Turnausta voit tulla vapaasti seuraamaan paikan päälle. Huomioithan, että turnaus järjestetään baarissa, joten olethan täysi-ikäinen. Turnauksen etenemistä voit seurata reaaliajassa myös www.kavala.fi/nhl -sivulta.

Mistä saa lisätietoja? Seuraa tapahtumaa facebookissa: NHL Tournament 2017 tai laita sähköpostia events@kavala.fi

 

Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

 

 

 

Palkinnot

 

Turnauksen voittaja saa ainutlaatuisen käsinveistetyn pokaalin. Pokaali on tehty tinkimättömällä ammattitaidolla kainuulaisesta kivestä Rockersin pajalla. Voittaja saa pokaalin lisäksi 50 euron lahjakortin kohta avattavaan Anorak -ravintolaan sekä uuden NHL18 -pelin. Voittaja kutsutaan puolustamaan mestaruuttaan seuraavaan järjestettävään tapahtumaan ilmaiseksi. 

Turnauksessa toiseksi tullut kilpailija kutsutaan seuraavaan järjestettävään tapahtumaan ilmaiseksi pelaamaan revanssiottelu. Kilpailija saa myös 25 euron arvoisen lahjakortin.

Huom! NHL18 toimitetaan voittajalle syyskuun aikana.

 

 

Yhteistyössä mukana: