esports Kevät lähestyy

esports Kevät lähestyy

Kevät lähestyy kovaa vauhtia vaikka kovimpia paukkupakkasia vielä odotellaan. Lumen ja pakkasen keskellä on kuitenkin hyvä suunnata katseet tulevaan esports -kevääseen. Luvassa on monenmoista toimintaa kaikille kiinnostuneille, kuin myös vain jäsenille suunnattua toimintaa. Pienemmistä tapahtumista ilmoitetaan yhdistyksen sosiaalisen median kanavissa.

Kavala esports on jälleen mukana toteuttamassa Q-Lan tapahtumaa Kuusamon sydämessä 3.-6.3. Yhdistys toimittaa tapahtumaan laitteistoa ja auttaa muutoinkin tapahtuman järjestelyissä viime vuotiseen tapaan. Q-Lan on Kuusamon ainoa isompi LAN-tapahtuma ja sitä on järjestetty vuodesta 2014 asti.

Kavala esports järjestää tulevan kevään aikana FIFA turnauksen kaikille jalkapallon ystäville. Turnaus järjestetään yksipäiväisenä paikallisturnauksena yhteistyössä Saint Kukon kanssa. Tarkempia tietoja turnauksesta on luvassa piakkoin.

Yhdistyksen aktiiveja hellitään jälleen kuun lopussa SelLAN:n merkeissä. SelLAN on Kavala esports ry:n jäsenille suunnattu pelitapahtuma. SelLAN:sta tiedotetaan suoraan jäsenille jäsenkirjeen kautta lähempänä tapahtumaa.

Kavalan kavala CS-tiimi on aloittanut treenikauden uuden kokoonpanon merkeissä. Uusi tiimi on hioutunut harjoituksissa hyvin yhteen ja kehitystä on tapahtunut niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Joukkueen edesottamuksia seuraamme kevään aikana suurella mielenkiinnolla.