Kavala & Kukko yhteistyössä!

Kavala esports ja Saint Kukko -ravintola ovat nyt virallisesti yhteistyökumppaneita, loistavaa! 

Keväällä pidettyjä kisastudioita jatketaan mahdollisesti jo 12.8. Tuolloin seurataan Dotan International 2017 -turnauksen finaalipelejä, riippuen kuitenkin pelien lähetysajasta. Turnaus pidetään Yhdysvalloissa ja aikaeroahan on, mutta toivomme että pelit ovat inhimilliseen aikaan ja pääsemme seuraamaan turnauksen loppuhuipennusta!

Ensimmäinen isompi yhteistyötapahtuma on 2.9. järjestettävä NHL 2017 -turnaus. Lisätietoa turnauksesta löydät täältä. Ilmoittautuminen turnaukseen on jo avoinna! Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 26.8. Mukaan mahtuu joko 16, 24 tai 32 pelaajaa. Jos et itse tunne olevasi mestaruuden taistelukunnossa, tulethan kuitenkin seuraamaan pelejä ja kannustamaan kaverisi voittoon!